БАНКІНГ В УКРАЇНІ
Субота, 20.04.2024, 05:14
» Меню сайту
» Категорії розділу
НБУ [14]
Матеріали Національного Банку України
Банківська статистика [3]
Статистичні дані банківського та фінансових ринків
Банкінг [19]
Банківська діяльність - усе і вся
Міжнародний банкінг [9]
Новини світового банківського та фінансових ринків
» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
» Рекомендовані сайти
ХК Луцьк
Головна » 2015 » Серпень » 13

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) приєднався до Меморандуму щодо врегулювання питання реструктуризації споживчих кредитів в іноземній валюті, що був запропонований Національним банком України та Незалежною асоціацією банків України (НАБУ). Меморандум пропонує механізм реструктуризації іпотечних кредитів в іноземній валюті, який дозволяє позичальникам-фізособам знизити їх фінансове навантаження.

«Політична та фінансова криза боляче вдарила в першу чергу по позичальникам валютних іпотечних кредитів. Ми з самого початку розпочали діалог з нашими клієнтами, щоб допомогти їм впоратися із ситуацією, пропонуючи кредитні канікули та реструктуризацію боргу, конвертацію позики в національну валюту за пільговим курсом. Відтепер, після того як уряд схвалив ряд важливих змін у законодавстві України, ми нарешті можемо приєднатися до Меморандуму щодо реструктуризації валютних кредитів, запропоно ... Читати далі »

Категория: Банкінг | Просмотров: 332 | Добавил: kd78 | Дата: 13.08.2015

Американський мільярдер та інвестор Джордж Сорос закликає кредиторів України списати їй частину боргів.

Про це йдеться в його статті, опублікованій в електронній версії американської газети Wall Street Journal.

“Україна намагається досягти домовленості з кредиторами, чого вимагає МВФ як умови для подальшої фінансової підтримки. Переговори про перегляд умов української заборгованості йдуть в даний час в Сан-Франциско”, – пише Сорос.

Він висловив жаль у зв’язку з тим, що Україна не може оголосити себе банкрутом, щоб реструктурувати свої борги.

“Україні і її приватним кредиторам залишається вести переговори в умовах, коли хто сильніший, той і правий. У такій ситуації у України єдиним важелем тиску на ... Читати далі »

Категория: Міжнародний банкінг | Просмотров: 393 | Добавил: kd78 | Дата: 13.08.2015

У Національного банку України є всі можливості, щоб відбити будь-яку спекулятивну атаку на валютному ринку.

Про це розповіла голова НБУ Валерія Гонтарєва.

“Ми наростили достатню кількість резервів і маємо весь необхідний інструментарій для відбиття таких атак. І я думаю, ринок це добре розуміє”, – зазначила Гонтарева.

За її словами, спекулянтів на міжбанку сьогодні немає.

“Фіктивне виведення капіталу ми зупинили ще в минулому році. Експортери вже давно не притримують валюту, так як ситуація стабільна і в цьому немає сенсу. Навесні ми встановили для банків денний ліміт на покупку валюти на міжбанку. Вони можуть купити тільки 0,1% від регулятивного капіталу банку. Це обмеження повністю виключає можливість ... Читати далі »

Категория: Банкінг | Просмотров: 383 | Добавил: kd78 | Дата: 13.08.2015

Національний банк України 5 серпня 2015 р. погодив "Праймстар Енерджі ФЗЕ" (Primestar Energy FZE) набуття істотної участі в ПАТ "Укргазпромбанк". Єдиний акціонер Primestar Energy FZE - громадянин Індії та резидент Об’єднаних Арабських Еміратів Хамід Сьєд Салахуддін (Hameed Syed Salahuddin). Таким чином, після завершення угоди щодо придбання акцій ПАТ "Укргазпромбанк" він стане єдиним кінцевим влас ... Читати далі »

Категория: НБУ | Просмотров: 358 | Добавил: kd78 | Дата: 13.08.2015

» Вхід на сайт
» Пошук
» Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
» Архів записів
» Реклама
Copyright MyCorp © 2024uCoz